Túžite po bábätku, no nedarí sa? 3 dôvody, pre ktoré môžete mať problém otehotnieť

Kým niektoré majú šťastie a podarí sa im to, ako sa hovorí, na „prvý šup“, iné si musia prejsť dlhšiu cestu. Našťastie, väčšinou existuje ...

Kým niektoré majú šťastie a podarí sa im to, ako sa hovorí, na „prvý šup“, iné si musia prejsť dlhšiu cestu. Našťastie, väčšinou existuje riešenie. Hlavné je nezabudnúť, že v tom nie ste samy.

Fotogaléria

Ak sa už dlhšie snažíte o bábätko a zatiaľ vám na tehotenskom teste nevyšli dve čiarky, nezúfajte. Možno sa jedna z príčin nachádza v nasledujúcich riadkoch. 

Stres

Nadmerné množstvo stresu, či už z práce, súkromia, alebo aj konkrétny stres z túžby mať za každú cenu dieťa sú faktory, ktoré škodia. Stres je príčinou viacerých chorôb, preto nie je prekvapením, že vám možno bráni otehotnieť.

Moje dieťa dostalo oveľa lepšiu matku, akú by malo pred 10 rokmi, tvrdí Salma Hayek: Pozrite sa, ktoré krásky porodili po 40-tke Zobraziť článok

Skúste sa uvoľniť, aspoň pár minút vo vašom dni si vyhraďte pre seba, venujte sa nejakej novej aktivite, športujte, netlačte na seba, ani na partnera a nechajte veciam voľný priebeh. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});