Nádherná dcéra Monicy Bellucci a Vincenta Cassela: Je jasné, po kom to dievča je!

Zdá sa, že nepotrvá dlho a krásu Devy Cassel (17) budeme obdivovať na prehliadkových mólach!

Zdá sa, že nepotrvá dlho a krásu Devy Cassel (17) budeme obdivovať na prehliadkových mólach!

Fotogaléria

Éterická Monica Belluci sa do francúzskeho divocha Vincenta Cassela zamilovala v roku 1996 počas natáčania filmu Byt.O tri roky neskôr sa vzali a na svete privítali dve deti. Dcéra Deva sa narodila v roku 2004, mladšia Léonie o 6 rokov neskôr.

Koniec rozprávky
Manželstvo dvoch celkom odlišných ľudí (čo Cassel kedysi považoval za recept na bezproblémový vzťah), ukončil po 18 rokoch rozvod. „Moja žena a ja sme celkom rozdielne tvory, čo je možno dôvod, pre ktorý sme tak dlho spolu. Nechceme za to uznanie,“ vtipkoval Vincent krátko pred odlúčením v rozhovore pre časopis Closer.

Alain Delon
Alain Delon nechce žiť: Nenávidím túto dobu, je mi z nej na vracanie Zobraziť článok

Fanúšikovia, ktorí do poslednej chvíle dúfali, že títo krásni ľudia zostanú spolu aspoň kvôli deťom, zostali sklamaní. Pár si prešiel rozvodom, o ktorom Monica hovorí ako o rozvode z lásky.

Láska nezmizla, iba sa zmenila. Toľko vecí sa môže zmeniť, ale naše rodina zostane,“ povedala pre taliansky Vanity Fair(Herečka sa rozviedla druhýkrát. V roku 1990 sa vydala za fotografa Claudia Bassoa, ich manželstvo vydržalo štyri roky, pozn. red.)

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});