Užšie boky a krajšie stehná? Cvičte tieto 3 jednoduché cviky každý deň

Pekná postava stojí veľa námahy. Ak aj vy túžite po štíhlejších bokoch a stehnách, cvičte nasledujúce cviky. Výsledok vás milo prekvapí.

Pekná postava stojí veľa námahy. Ak aj vy túžite po štíhlejších bokoch a stehnách, cvičte nasledujúce cviky. Výsledok vás milo prekvapí.

Fotogaléria

Kým v niektorých prípadoch môže za skvelú postavu genetika, v iných ju docielite iba cvičením a vyváženou stravou. Myslite na to, že každý pohyb vás posúva bližšie k cieľu. 

Zdvíhanie nohy v stoji do strany 

Pri prvom cviku sa postavte, dajte si ruky v bok a postupne s výdychom zdvíhajte pravú nohu hore do strany. Spravte si 20 až 30 opakovaní v dvoch sériách a potom nohy vymeňte. 

Zdvíhanie nohy v ľahu na boku 

Položte si podložku na zem a ľahnite si nabok s tým, že si hlavu podložíte pokrčenou rukou. Obe nohy vystrite do dĺžky a pomaly zdvíhajte vrchnú nohu smerom hore s výdychom a naspäť. Zopakujte 30-krát, následne sa prehoďte na druhý bok a nohy vymeňte. 

Skvelé výsledky už po mesiaci: Tento cvik naštartuje spaľovanie a spevní celé telo Zobraziť článok

Vystieranie nôh v ľahu na chrbte 

Posledný, tretí cvik vykonávajte v ľahu na chrbte. Ľahnite si, zdvihnite nohy hore a vystrite ich. Hneď na to pomaly s nádychom nohy v kolenách pokrčte a s výdychom ich opäť vystrite. Striedajte približne 30-krát. Tento a aj predchádzajúci cvik môžete robiť pokojne aj v posteli. 

Tip: Snažte sa urobiť aspoň šesťtisíc krokov každý deň a nebojte sa pri cvičení použiť závažie.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});