Horúce trendy v úprave obočia: Zoe Kravitz a Billie Eilish nosia najžiadanejšie tvary sezóny

Či už svoje obočie strategicky vytrhávate, tónujete, voskujete alebo jednoducho nechávate na pokoji, výsledok je priamym odkazom na váš ...
  • Zdroj: Northfoto

Či už svoje obočie strategicky vytrhávate, tónujete, voskujete alebo jednoducho nechávate na pokoji, výsledok je priamym odkazom na váš osobný štýl a individualitu. Ako sa odprezentovať v čo najlepšom svetle v zmysle aktuálnych beauty trendov?

Základom zoznamu aktuálnych trendov v úprave obočia je prirodzenosť! Takže: netrháme, nestriháme, NETETUJEME a hlavne – vyhýbame sa oblúkom! 

Rovné obočie

Štýl, ktorý do našich končín z Kórey, pozostáva z plnšieho obočia s minimálnym oblúkom, ktorý na koncoch jemne klesá.

Aby ste dosiahli „rovný“ vzhľad, musíte najskôr „zrušiť“ svoj oblúk.

Ako na to: zbavte sa tých chĺpkov na konci oblúka, ktoré smerujú dolu. Vaše obočie bude okamžite pôsobiť rovnejšie. Dávajte si pozor, aby ste neubrali príliš veľa. Obočie by malo mať vždy dĺžku ponad celé oko.

Strapaté obočie

Billie Eilish je vernou zástankyňou tohto typu obočia, looku, ktorý vo svete krásy nie je žiadnou novinkou. Tzv. Fluffy brows“ prenikol do hviezdnych kruhov už v roku 2021 a dodnes mu v rebríčku najžiadanejších beauty trendov patrí čestné miesto. 

Ako na to: Vyčešte chĺpky nahor, nagélujte a zafixujte lakom na vlasy. V prípade, že máte obočie dostatočne husté, ceruzkám a štetcom dajte zbohom. Cieľom je absolútna prirodzenosť!

Legíny patria do fitka. A bodka!
Módne peklo v uliciach: Týmto kúskom umyte okná, na verejnosti ho nenoste! Zobraziť článok

Viac k téme:

Zdroj: www.stylist.co.uk

Odporúčame z TIVI.sk
 
});