Neuveriteľne štýlová Jessica Alba: V jej šatníku nájdete aj menej známe značky, a TIETO by chcela každá!

Latino kráska Jessica Alba dáva do pozornosti módne značky, ktoré nemajú historický cveng, zato dizajn majú svetový!

Latino kráska Jessica Alba dáva do pozornosti módne značky, ktoré nemajú historický cveng, zato dizajn majú svetový!

Fotogaléria

 

Svetrík od Ciao Lucia
Z kúskov tejto značky sála nostalgia uplynulého leta! Dizajnéri svoje návrhy realizujú s myšlienkou na ženy v krásnom prímorskom hoteli, kamošky popíjajúce letné drinky či priateľov užívajúcich si horúce vlny rozbúreného mora…

Látky jemnučké ako pavučinka sú spracované nadčasovými a klasickými strihmi, pričom v plnej miere rešpektujú slobodu a komfort nositeľky. Oblečenie sa vyrába lokálne v Los Angeles, pletené veci v Peru a v Číne.

Amy Winehouse
Móda zlých dievčat: Punk Rock z módy nikdy nevymizne, toto je dôvod Zobraziť článok

Kabát od Nanushka
Značka dámskeho, pánskeho oblečenia a doplnkov sídli v Budapešti. Zameriava sa na remeselné spracovanie, pútavé detaily a kvalitu látky, vďaka čomu vytvára elegantné, dobre sediace kúsky hodné každej modernej ženy. 

Kolekcie v sebe nesú odkaz na rešpekt k prírode, komunite a svetu okolo nás. Sú dokonalou oslavou jednoduchosti a dizajnu utkaných do bohémskeho výsledku, ktorého hlavnou inšpiráciou je opäť cestovanie!

Kate Middleton
Faux pas Kate Middleton vyvolalo rozruch: Toto si na kráľovskom dvore dovoliť nemala! Zobraziť článok

Nohavice od Tory Burch
Americká luxusná značka, založená v roku 2004 v New Yorku, vyniká predovšetkým pre svoje nadčasové kolekcie vyvolávajúce optimizmus a čistú radosť. Jej ochrannou známkou je monogram v tvare písmena „T“, ktorý je pravidelnou súčasťou preslávených fashion shows. 

Topánky od Fred a Salvador
Ručne vyrábané kožené topánky sa rodia priamo v rodinných továrňach v Španielsku a Salvádore. Všetko to začalo spoločným výletom dvoch kamarátoch – spoluzakladateliek Cristiny Palomo Nelson a Megan Papay. Tie cestujúc po Taliansku navštívili najlepšie európske továrne a garbiarne a pri fľaši  dobrého vína si vysnívali spoločný, priam rozprávkový biznis!

Viac trendy kúskov herečky nájdete v galérii! 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});