Potravina, ktorá vám zmení tvár a omladnete! Známa herečka na ňu nedá dopustiť

Zmena vašej tváre nemusí nastať iba pod chirurgickými nástrojmi. Dá sa to ľahšie a prirodzenejšie. Obľúbená herečka Olívia Munn to robí ...

Zmena vašej tváre nemusí nastať iba pod chirurgickými nástrojmi. Dá sa to ľahšie a prirodzenejšie. Obľúbená herečka Olívia Munn to robí po svojom, pomáha jej japonská vychytávka.

Fotogaléria

Americká herečka, modelka a čerstvá mamina Olivia Munn je jednou z tých, ktoré dôverujú najskôr prírode a až potom kozmetickým zákrokom. Ona sama je fanúšičkou zdravého životného štýlu a jej svieža, mladistvá pleť aj po 40-tke hovorí za všetko.

Hoci si množstvo ľudí myslelo, že za jej výzorom stojí nejaký ten kozmetický zákrok, herečka ich vyviedla z omylu. Olivia vie, že to, čo jeme, nás ovplyvňuje najviac.

Japonské sladké zemiaky 

V strave sa nechala inšpirovať Japonskom a miestom dlhého života - Yuzurihara, kde ženy vrásky ani v staršom veku nemajú. V tejto oblasti nie je možné pestovať ryžu, a preto tu pestujú japonské koreňové zemiaky a sladké zemiaky.

Tieto zemiaky sú bohaté na kyselinu hyalurónovú, ktorá je známou pridanou hodnotou dokonalej pleti. Olivia si japonské sladké zemiaky dopraje každý deň a verí tomu, že práve táto potravina je tajomstvom jej pevnej a hladkej pleti. 

My musíme uznať, že vyzerá naozaj dobre a rovnako už niekoľko rokov. A nielen jej tvár, ale aj celá postava.

Odporúčame z TIVI.sk
 
});