Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Aj bez sexu viete dosiahnuť dychberúci orgazmus: Činnosti, ktoré zaskočili samotných ľudí!

Na prvé počutie to znie divne, ale na svete sa predsa deje množstvo nevysvetliteľných vecí, tých okolo sexu nevynímajúc.

Na prvé počutie to znie divne, ale na svete sa predsa deje množstvo nevysvetliteľných vecí, tých okolo sexu nevynímajúc.

Fotogaléria

Web listverse.com uviedol zbierku bežných činností, ktoré svojim výsledkom zaskočili samotných ľudí. Tí chtiac nechtiac dosiahli sexuálne vyvrcholenie. Pri čom?

Čistenie zubov

Z minulosti je známy prípad istej ženy, ktorá príležitostne zažívala pri čistení zubov také silné orgazmy, že ju na chvíľu nechali v „stave dočasného zhoršeného vedomia“. Predtým podstúpila nepodarenú operáciu, po ktorej nebola schopná dosiahnuť orgazmus – aspoň dovtedy, kým sa neprejavila vec s umývaním zubov.

Po následnom lekárskom vyšetrení zistili, že nie je schopná dosiahnuť orgazmus iným spôsobom, ako je čistenie zubov. Nakoniec prešla na ústnu vodu.

ASMR fantázie

Najprv si vysvetlíme skratku ASMR (autonómna senzorická meridiánová reakcia). Jedná sa o relaxačné „mozgové brnenie“, ktoré niektorí ľudia zažívajú pomocou konkrétnych spúšťačov – „triggers“, ako je šepot, poklepávanie, sledovanie rôznych tematických videí… môže podľa nového výskumu priniesť výhody pre duševné aj fyzické zdravie človeka.

Je to fenomén, pri ktorom zažijete zážitok podobný orgazmu, ktorý sa odohráva výlučne vo vašej hlave a môže byť vyvolaný všetkými druhmi čudných vecí.  Napríklad pri ostrihaní sa, sledovaním videí na YouTube, v ktorých ľudia predvádzajú rôzne fantázie.

Zívanie

Niektorí pacienti pod vplyvom určitých liekov (asi začneme pátrať po ich názve) trpia zvláštnym vedľajším účinkom, keď pri každom zívnutí dosiahnu orgazmický stav. Viete si predstaviť krajšie uzívané ráno?

To ešte nie je všetko. Čítajte ďalej…

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});