Najlepšie miesta na zásnuby podľa znamenia. Páni, inšpirujte sa!

Páni, ešte stále neviete, kde spraviť ten veľký krok a na akom mieste pred partnerkou pokľaknúť? Ak aj vás trápi podobná dilema, dajte ...
  • Zdroj: Getty/PeopleImages

Páni, ešte stále neviete, kde spraviť ten veľký krok a na akom mieste pred partnerkou pokľaknúť? Ak aj vás trápi podobná dilema, dajte na hviezdy.

Zdá sa, že hviezdy nám dokážu napomôcť v rôznych situáciách, a ani zásnuby, konkrétne ideálne miesta na túto udalosť nie sú výnimkou. Stačí poznať znamenie svojej vyvolenej. 

Baran 

Baran je tvrdohlavým znamením, a vo vzťahu je aj prirodzeným lídrom, ktorý túži po adrenalínovej žiadosti o ruku. Použite predstavivosť a požiadajte ju o ruku pri zoskoku z padáka, či počas letu balónom.  

Býk 

Ambiciózne a praktické znamenie túži po rodine a na blízkych mu skutočne záleží. Ak sa aj vaša žena narodila v máji, najlepšie spravíte, ak ju požiadate o ruku na nejakom výnimočnom rodinnom stretnutí.

undefined
Tu sú vaše šťastné čísla podľa znamenia zverokruhu: Môžu vám pomôcť! Zobraziť článok

Blíženec 

Žena v znamení Blíženca oceňuje romantické a výnimočné gestá. Zabudnite na adrenalín a stavte na romantiku. Pokľaknite pred ňou počas večere, na pláži, pri západe slnka, alebo niekde, kde to miluje a zaručene povie „áno“. 

Pokračovať v čítaní
Odporúčame z TIVI.sk
 
});