Týmto trom znameniam môžete dôverovať: Vaše tajomstvá si zoberú do hrobu!

Priateľov si vyberáme, aj preto vždy zvažujeme, koho si pustiť k sebe blízko, komu môžeme dôverovať, s kým sa vieme dobre porozprávať ...

Priateľov si vyberáme, aj preto vždy zvažujeme, koho si pustiť k sebe blízko, komu môžeme dôverovať, s kým sa vieme dobre porozprávať a kto nás pochopí, bude nám rozumieť. A samozrejme, kto naše tajomstvá nevyzradí. Na tieto tri znamenia sa môžete vždy spoľahnúť.

Fotogaléria

Blíženci

Sú stále v pohybe, aktívni ľudia, ktorí chcú byť všade, všetko vidieť, užívať si život, baviť sa, tancovať a cestovať. Majú radi spoločnosť, s každým vychádzajú dobre.

Napriek týmto pulzujúcim aspektom je pre nich dôležité mať vždy nablízku jedného alebo dvoch priateľov. Tí o nich vedia všetko. Nechcú ich stratiť, aj preto sa budú vždy chovať férovo a urobia všetko pre priateľstvo. 

Vzťah týchto znamení vydrží veky.
Aké znamenia sa NAJLEPŠIE hodia pre mužov a ženy v znamení Strelca? Toto sú kombinácie, ktoré VYDRŽIA veky! Zobraziť článok
Škorpión

Znamenie, ktoré berie všetko vážne, a ak sa mu niečo nepodarí, začne sa obviňovať. Rodina, priatelia a práca sú pre neho veľmi dôležité. Toto nikdy neberie na ľahkú váhu, do všetkého sa vloží stopercentne, koná svedomito. 

Práca navyše? Vyriešia to nadčasy, v rodine nikoho neodmietne, nehovorí nie, pri priateľovi bude stáť aj v ťažkých chvíľach. Na jednu vec si však treba dávať pozor! Nikdy nezneužite jeho dobrú vôľu, inak vás zo života navždy, nekompromisne vymaže. 

Kozorožec 

Má rád ľudí, s každým dobre vychádza, no priateľov si vyberá. Skutočne dobrých má len dvoch alebo troch, pretože priateľstvo pre neho znamená veľa. 

Správa sa ako láskavý súrodenec, viete sa s ním dohodnúť, vo všetkom priateľov podporí. Rád sa zabáva, no oveľa viac si váži priateľské stretnutia, pri ktorých sa vie každá strana úprimne vyrozprávať. Tajomstvá bude do konca života prísne strážiť.  

undefined
Tu sú vaše šťastné čísla podľa znamenia zverokruhu: Môžu vám pomôcť! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});