Ex mi po rozchode poslal list: Keď zistíte, čo chcel naspäť, neprestanete sa smiať

Ak si myslíte, že ste už s vašimi predošlými partnermi zažili všetko, možno sa mýlite. Niekedy to rozchodom naozaj nekončí - zranené ...

Ak si myslíte, že ste už s vašimi predošlými partnermi zažili všetko, možno sa mýlite. Niekedy to rozchodom naozaj nekončí - zranené mužské ego totiž dokáže veľké veci!

Fotogaléria

Kaderníčka Andrea (30) bola so svojím ex Karolom dva roky a hoci ich vzťah ukončil, ťažké srdce naňho nemala. 

“Karol bol mužom, ktorý ma zaujal svojou pokojnou a dobráckou povahou. Možno to znie nudne, ale po všetkých tých vzťahoch s neverníkmi, klamármi a ego-maniakmi som potrebovala niekoho normálneho. Karol presne takým v mojich očiach bol. Na rande, v kine, v reštike väčšinou platil on a ja som bola šťastná, že konečne nemusím nikoho sponzorovať. O našom vzťahu nemôžem povedať naozaj nič zlé."

Kto povedal, že letná láska nemá nádej?
Láska striehne na každom kroku, najmä v LETE: Romantický príbeh Natálie NAKOPNE všetky nesmelé introvertky, ktoré už prestali dúfať! Zobraziť článok

Časom to začala byť nuda

“Po istom čase som však mala pocit, že mi chýba adrenalín, vzrušenie, jednoducho niečo viac ako len zabehaná rutina. Raz večer som sa prihlásila na online zoznamku, kde som spoznala nového muža. Začali sme sa potajme stretávať, robili šialené veci a ja som sa cítila znova žiadaná.

Po niekoľkých týždňoch som sa rozhodla vzťah s Karolom ukončiť. Najskôr ho to zlomilo, potom ma nechal ísť. Dala som sa dokopy s mojou novou známosťou. Približne po polroku mi prišiel do schránky list...” 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});