Lesbička na kráľovskom tróne? V Holandsku žiadny problém

V Európe nemáme len britskú kráľovskú rodinu. Hlavy korunované žijú aj v Belgicku, Dánsku, Lichtenštajnsku, Luxembursku, Nórsku, Španielsku, ...

V Európe nemáme len britskú kráľovskú rodinu. Hlavy korunované žijú aj v Belgicku, Dánsku, Lichtenštajnsku, Luxembursku, Nórsku, Španielsku, Švédsku, Monaku a Holandsku.

Fotogaléria

A práve tá posledne spomenutá krajina uviedla oficiálne fotky svojej „prvej“ rodiny. Holandský kráľ Viliam Alexander má s kráľovnou Maximou rovno tri krásky. Princezné Amaliu, Alexiu a Ariane. Fotenie prebehlo v paláci Noordeinde v Haagu.

Kráľ nastúpil na trón po abdikácií jeho matky Beatrix v roku 2013, ako jej najstarší syn. To už bol jedenásť rokov ženatý s Maximou Zorreguietou Cerruti, investičnou bankárkou argentínskeho pôvodu. Sama má vznešený pôvod, je potomkom portugalského kráľa Dinisa a tiež Túpaca Hualpu, mladšieho brata posledného cisára Inckej ríše Atahualpy.

Pár sa prvýkrát stretol v apríli 1999 na jarnom trhu v španielskej Seville. V jednom rozhovore Maxima uviedla, že sa jej predstavil iba ako Alexander, takže netušila, že je princ. Myslela si, že si robí srandu, keď jej neskôr povedal, že nie je iba princ, ale rovno Princ Oranžský a dedič holandského trónu.

Byť monarchom krajiny je jedna vec, ale ak ste otcom troch vznešených dcér, rovnako tak vám záleží, aby si princezné našli vhodných ženíchov.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});