Boli sme si pozrieť nový film o Georgovi Michaelovi Freedom Uncut: Plakalo celé kino!

V stredu 22.6.2022 sme mali možnosť zhliadnuť posledné umelecké dielo obľúbeného britského speváka. Nejedná sa o dosiaľ nevydaný album, ...
  • Galéria6
  • Zdroj: georgemichaelfreedomuncut.com

V stredu 22.6.2022 sme mali možnosť zhliadnuť posledné umelecké dielo obľúbeného britského speváka. Nejedná sa o dosiaľ nevydaný album, ale dojímavý hudobný dokument.

Fotogaléria

Snímka, na ktorej George režisérsky spracoval s Davidom Austinom ešte dva dni pred svojou predčasnou smrťou (†53), približuje turbulentné obdobie v jeho živote.

To nastalo po vydaní jeho druhého sólového albumu z roku 1990 - Listen Without Prejudiuce, Vol. 1, ktorého súčasťou bol aj megahit Freedom.

Dvojhodinový film obsahuje aj rozhovory s niektorými z jeho celebritných priateľov vrátane Stevieho Wondera, Eltona Johna, Liama ​​Gallaghera, Mary J. Blige, Jeana Paula Gaultiera, Jamesa Cordena…

Nemalým lákadlom sú ešte nevidené archívne a súkromné zábery, ktoré poodhalia aj jeho boj proti zabehnutým štandardom v zmluvách nahrávacích spoločností, a prečo sa otočil sláve chrbtom. Freedom Uncut je dojímavý a autorizovaný pohľad muža, ktorý sa stal jedným z najvplyvnejších umelcov všetkých čias.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});