Bill Gates s Melindou majú doma poklad: Ich krásna dcéra Phoebe bola hviezdou galavečera!

Amerického podnikateľa a filantropa Billa Gatesa poznáme primárne ako zakladateľa softwarového gigantu Microsoft. Jeho operačný systém ...
  • Galéria3
  • Zdroj: Instagram / @ thisisbillgates

Amerického podnikateľa a filantropa Billa Gatesa poznáme primárne ako zakladateľa softwarového gigantu Microsoft. Jeho operačný systém Windows zakotvil v miliónoch počítačov na celom svete.

Fotogaléria

Ale, nie je to jediný výtvor, na ktorý môže byť hrdý. Do pozornosti sa najnovšie dostala aj jeho devätnásťročná dcéra Phoebe Adele, ktorá sprevádzala hrdého tatka na newyorský galavečer vyhlasovania stovky najvplyvnejších ľudí podľa magazínu Time.

Podľa časopisu Forbes je Bill Gates dlhodobo jedným z najbohatších ľudí na svete (1996, 1998 – 2006, v roku 1997 obsadil 2. miesto).

Krásna dcéra zaujala v lesklých ružový šatách a žiarivým úsmevom. Aktuálne študuje na Stanfordskej univerzite a zároveň je aktívnou bojovníčkou proti zákazu potratov v Spojených štátoch.

Potvrdila to aj fotkou na svojom instagramovom profile s heslom „Moje telo, moja voľba“.  Zároveň dodáva, že: „Práve teraz je Najvyšší súd pripravený ukončiť ústavné právo na umelé prerušenie tehotenstva. Pridajte sa ku mne a miliónom ďalších žien v našom boji za toto základné ľudské právo.“

Iba začiatkom mája tohto roku na verejnosť prenikli správy, že jej rodičia Bill (66) a Melinda (57) sa budú po 27 spoločného manželstva rozvádzať.

Ako si pár bude delil ohromný majetok rádovo v desiatkach miliárd dolárov ukáže čas. Okrem Phoebe majú Gatesovci ešte dve deti, Roryho a Jennifer.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});