Mariah Carey vychádza z bazéna celkom suchá: Kuriózne VIDEO odhalilo, v akom stave sú jej krivky

S Mariah je to tak. Raz hore, raz dole. Po nie celkom lichotivej fáze, kedy sa pre svoje obnažené krivky stala terčom mnohých posmeškov, ...

S Mariah je to tak. Raz hore, raz dole. Po nie celkom lichotivej fáze, kedy sa pre svoje obnažené krivky stala terčom mnohých posmeškov, prišla ďalšia. A... nie je to prúser!

Fotogaléria

Mariah Carey je šťastná (teda, aspoň to tvrdí). V zmysle filozofie "50 je nových 40" úplne ignoruje koncept starnutia a svoje roky prestala počítať. Dokonca odmieta oslavovať svoje narodeniny. (ona má predsa VÝROČIE!) 

Christina Aguilera
Ostrý hejt na profile Christiny Aguilery: Toto fanúšikovia odkazujú "prerobenej" speváčke Zobraziť článok

Speváčka, ktorej sa po pôrode svojich dvojčiat Moroccana a Monroe v roku 2011 podarilo schudnúť 30 kíl, má k cvičeniu prekvapivo umiernený prístup. 

Žiadne týranie a potenie krvi v telocvični, naopak Carey uprednostňuje príjemné hodinové prechádzky niekoľkokrát týždenne alebo skákanie do bazéna tri až štyri dni v týždni v kombinácii s 45 minútovým cvičením vo vode, píše Vogue.

Video, ktoré vám chceme ukázať zachytáva speváčku v jej prirodzenom prostredí, teda v bazéne, v ktorom trávi väčšinu svojho voľného času. 

A nebola by to Mariah, keby z vody nevychádza vo vysokánskych sandáloch a, ehm… celkom SUCHÁ. Video TU.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});