Verešovej vytkli, že sa v čase vojny iba predvádza, ona reaguje: Ohromná pomoc Ukrajine!

Nikdy si nič neodkladajte na špeciálnu príležitosť. Byť nažive je špeciálna príležitosť, napísala slovenská modelka Andrea Verešová k ...
  • Galéria7
  • Zdroj: Instagram / @andreaveresovaofficial

"Nikdy si nič neodkladajte na špeciálnu príležitosť. Byť nažive je špeciálna príležitosť," napísala slovenská modelka Andrea Verešová k fotke v luxusných trblietavých šatách iba dva dni pred ruským útokom na Ukrajinu.

Fotogaléria

"Ste krásna, ale vystavovať krásu a bohatstvo tieto dni na obdiv mi nepripadá slušné, ale trápne. Zapojte se radšej do pomoci a budete mať určite viac sledujúcich a lajkov," odkázala Verešovej sledovateľka netušiac, že jej kráska čoskoro odpovie.

"Toto je stará fotka, uverejnená ešte predtým, ako začala vojna, ak ste si nevšimli. (Andrea uverejnila fotku 22. februára, to znamená, dva dni pred ruským útokom na Ukrajinu, pozn. red.) Nie je mi ľahostajné, čo sa deje vo svete. Premýšľala som o tom, čo konkrétne môžem urobiť, ako najlepšie podporiť Ukrajinu. Rozhodla som sa pomôcť nielen materiálne, ale aj finančne.

Podporujem humanitárne organizácie a súkromné zbierky, aby som tak vyjadrila svoju solidaritu ľuďom, ktorí sa ocitli v tejto katastrofálnej situácii," napísala Andrea v priamej reakcii na slová istej Jany a zdôraznila, že najdôležitejšie, čo môžeme teraz všetci urobiť, je pestovať mier vo svojom vnútri.

Dara Rolins
Dara vysvetľuje svoje rozhodnutie stiahnuť sa z Instagramu: Vojnové peklo na Ukrajine! Zobraziť článok

"Sme všetci na jednej lodi, v jednom informačnom poli," pokračuje.  "Bohužiaľ, je teraz plné nenávisti a agresie. Veľmi si prajem, aby bol čo najskôr na zemi mier. V tejto situácii nechcem byť zdrojom hnevu a nenávisti. Chcem byť oporou a podporou pre svoju rodinu. A na to teraz dávam maximálny pozor – na zachovanie svojej vlastnej celistvosti a pocitu mieru vo vnútri seba," vysvetlila v komentári. Možnosť reagovať na tieto modelkine slová už sledovateľka nevyužila. 

 Princ Harry, vojvoda zo Sussexu s manželkou Meghan, vojvodkyňou zo Sussexu.
Harry a Meghan reagujú na agresiu Ruska: Stojíme za vami, odkazujú Ukrajincom Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});