Meg Ryan už takto nevyzerá: Zničili jej kariéru nepodarené plastiky? Takáto je pravda!

Fanúšikovia 60-ročnej Meg Ryan sa domnievajú, že jej túžba po večnej mladosti zničila kariéru.

Fanúšikovia 60-ročnej Meg Ryan sa domnievajú, že jej túžba po večnej mladosti zničila kariéru.

Fotogaléria

Zatiaľ čo hviezda filmu Láska cez internet správy o plastikách nepotvrdila (ale ani nepoprela), Dr. Mark Youssef z Younique Cosmetic Surgery pre Hollywood Life naznačil, že za posledné roky toho mohla stihnúť dosť.

"Najzrejmejšia vec, ktorú podstúpila, je akýsi druh výplne alebo prenos tuku na líca," cituje lekárove slová z roku 2016 portál nickiswift.com. "Keď sa usmeje, všetka tá výplň sa pohne hore a jej oči pôsobia menšie." 

Christina Aguilera
Ostrý hejt na profile Christiny Aguilery: Toto fanúšikovia odkazujú "prerobenej" speváčke Zobraziť článok

Dr. Youssef ďalej hovorí o možnej plastike nosa či haldách botoxu na čele a v perách. Dokonca nie je vylúčené, že by v prípade Meg mohlo ísť o závislosť na plastickej chirurgii: „(Závislosť) pochádza z nespokojnosti s výzorom, ktorý nosíme hlboko vo svojom vnútri. Myslíme si, že operácia vyrieši náš problém, ale mýlime sa."

Predstava o „novom výzore“ spravidla nie je naplnená a prichádza sklamanie, ktoré vyústi do ďalších a ďalších pokusov. Žiaľ, s neveselým koncom…

K herečke sa klebety o plastikách samozrejme dostávajú, no zostáva zdržanlivá. Ako povedala v roku 2015 pre magazín Porter (podľa Fox News), len zriedka reaguje na takéto špekulácie. "Úprimne povedané, nevenujem im veľa pozornosti," povedala. 

Zatiaľ čo fanúšikovia sú presvedčení, že Ryan opustila Hollywood kvôli nie príliš lichotivého vzhľadu, pre New York Times sa v roku 2019 vyjadrila, že jej odchod do úzadia mal inú príčinu: "Bola som vyhorená a cítila som sa izolovane."

O tom, že žiarivý svet reflektorov blondínke nechýba, svedčí aj jej odmietavý postoj k súčasným hereckým ponukám: "Nie sú to veci, ktoré chcem robiť," hovorí. 

Zdá sa, že Meg uprednostnila svoj osobný život pred profesionálnymi aktivitami. Koniec koncov, o tom to predsa celé je! 

Aktuálny výzor Meg Ryan uvidíte v GALÉRII>>

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});