Nuda na kráľovskom dvore? Nie, ak sa stretnú srandistky Kate a Camilla!

Čo sa v skutočnosti deje za zatvorenými dverami Kensingtonského paláca? Nasledujúce fakty vyvracajú klebety o naštrbenom vzťahu medzi ...

Čo sa v skutočnosti deje za zatvorenými dverami Kensingtonského paláca? Nasledujúce fakty vyvracajú klebety o naštrbenom vzťahu medzi Kate Middleton a Camillou Parker Bowles!

Fotogaléria

O oboch spomínaných členkách britskej kráľovskej rodiny je známe, že v súkromí sú veľmi zábavné. Podľa zdroja z ich blízkeho okolia dokonca disponujú takmer identickým zmyslom pre humor, čo výrazne posilnilo ich vzájomný vzťah, píše portál Thelist.com.

Vychádzajúc z faktu, že obe sú manželkami budúcich kráľov, môžu v prípade oficialít vzbudzovať dojem neprístupných paničiek. Expertka na kráľovskú rodinu Penny Junor však pre kanadský magazín Maclean's povedala: "Sú to dve celkom normálne ženy. S Camillou sa mimoriadne ľahko vychádza a Kate… je taká „svieža“ a priateľská."

Britské médiá v tejto súvislosti upozornili na úsmevný moment z Trooping the Colour 2019 (tradícia peších plukov zo 17. storočia), kedy princ Louis (najmladší syn Williama a Kate), mával rukami tak oduševnene, až Camille takmer zhodil klobúk. Kým mnohí v zmysle striktnej kráľovskej výchovy očakávali rázne napomenutie ani nie dvojročného princa, stal sa presný opak: Camilla aj Kate sa na milej príhode spoločne schuti zasmiali. 

Kate Middleton
Faux pas Kate Middleton vyvolalo rozruch: Toto si na kráľovskom dvore dovoliť nemala! Zobraziť článok

Viac k téme:

Zdroj: hellomagazine.com

Odporúčame z TIVI.sk
 
});